Carte si arta

carte-arta-3În paralel cu elaborarea şi susţinerea programelor de coaching, dezvoltare umană şi mindfulness, Daniela are o bogată activitate artistică, atât în plan literar cât şi plastic.

Cărţile, picturile şi meditaţiile vizuale pe care le crează sunt în principal menite a susţine procesul de transformare pozitivă individuală şi în cadrul organizaţiilor.

Cărţile, publicate la Editura Herald, oferă un ansamblu coerent ca ghid de reflecţie și de practică pentru lucrul cu sine.

Au drept scop principal cultivarea flexibilităţii mental-emoţionale, a capacităţii de concentrare şi de susţinere a atenţiei, exersarea abilităţii de „a fi” şi „a face” pentru facilitarea transformării pozitive a relației cu sine și cu cei din jur, a conştiinţei şi vieţii.

Conţin texte care utilizează expresia literară, poetică sau aforistică, deseori însoțite de imagini ale tablourilor pe care le pictează.

Editura Herald.

carti-daniela-andreescu

Picturile și meditaţiile vizuale au, pe lângă menirea lor artistică, și pe aceea de facilitare a procesului de transformare pozitivă a celor care doresc să avanseze pe calea cunoașterii de sine către un echilibru dinamic și mai multă libertate interioară.

carte-arta-1

Soulscapes („peisajele sufletului”) sunt lucrări de artă personale şi unice, create în principal pentru a oferi inspiraţie şi susţinere vizuală în cadrul sau după finalizarea unui demers de coaching.

Mindscapes („peisajele minții”) sunt picturi și desene care interpretează vizual concepte și teme abordate în cărțile publicate.

Meditatiile vizuale oferă un context de lucru cu sine autonom, propunând un cadru de reflecție introspectivă compus din imagine, text și muzică, pe diverse teme legate de transformarea personală.

Detalii despre creațiile artistice ale Danielei Andreescu găsiți pe site-ul www.artaschimbarii.ro

Evenimente Carte & Artă

Soul Café – Artă și carte
Soulscapes – Călătorie vizuală în peisajele sufletului
Sonoritățile tăcerii