Daniela

Programele de coaching, dezvoltare umană şi mindfulness create şi susţinute de Daniela Andreescu, împreună cu cărţile şi picturile sale, au menirea de a facilita procesul de creştere a excelenţei personale şi a performanţei profesionale cu mai puţin efort şi mai multă seninătate.

După experienţa a 30 de ani de carieră într-un mediu instituţional, în 2008 Daniela a decis să înceapă un proces de schimbare radicală, păşind în sfera dezvoltării personale şi a coachingului.

S-a format ca şi coach sub îndrumarea lui Alain Cardon, MCC-ICF, este primul formator în comunicare şi relaţii interpersonale prin Metoda ESPERE® validat de Institutul ESPERE Internaţional Paris, a participat în Franţa, Norvegia, Olanda, SUA, Brazilia la conferinţe şi seminarii internaţionale dedicate practicilor contemplative şi cercetărilor din domeniul ştiinţelor cognitive.

Din 2002 a urmat diferite stagii de pregătire în domeniul dezvoltării personale şi terapiilor alternative, a început studiul şi practica mindfulness în 1996, practică meditaţia de peste 15 ani şi a beneficiat de îndrumarea mai multor instructori şi maeştri în Italia, Franţa, Nepal, India. Este membră a International Coach Federation, Neuroleadership Institute, Institut ESPERE International.

Cărţile, picturile şi meditaţiile vizuale pe care le crează sunt în principal menite a susţine procesul de transformare pozitivă individuală şi în cadrul organizaţiilor.

Experienţă profesională include peste 1500 ore de coaching, 3000 ore de facilitare pentru dezvoltare personală, peste 250 de clienţi individuali, crearea şi susţinerea de cursuri sau ateliere destinate publicului larg şi pentru clienţi precum Edata, Orange, Vodafone, IKEA, Enel, Accenture, ING, UniCredit Ţiriac, Impact HUB, King Studio, Human Invest, World Vision România, Fundaţia Calea Victoriei, Centrul Seeds for Happiness.

Formare profesională
Certificări
Experiență
Membru în Organizații profesionale
Cărți publicate
Expoziții de pictură și evenimente artistice
Testimoniale